2008-10-22

Welcome to Durham!

Äntligen!! Efter precis tre veckor i England har jag till slut kommit igång med att skriva i denna blogg, och förhoppningsvis kommer det komma mer nu. Har hänt otroligt mycket under den här tiden, knappt så man hänger med; mycket nytt, mycket info, mycket folk, mycket fest mm, men varit otroligt bra allt som allt. Studierna är annorlunda med; har sex delkurser parallellt, så lite klurigt men de är väldigt intressanta allihop. Staden är obeskrivligt vacker, med katedralen och slottet högt upp centralt i staden, och alla de fina broarna som går över ån Wear. Framför allt nu i höstfärger. Dessutom lagom stor så att man promenerar i princip överallt på max en halvtimme. Fast vill man ha lite mer storstadspuls ligger Newcastle bara 15 min bort med tåg.

Det får duga det här som lite introduktion. Kommer att skriva om vad som händer här, men även lite rent allmänt om allt möjligt. Cheers!!






1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen sällskap ute i bloggvärlden! Som språkpolis sved det dock till i ögat av att hitta en särskrivning ;P ("förhoppnings vis"). Förresten kunde jag vad skärgård heter på engelska! :P Ha det great!