2008-11-14

Ett förtydligande


Vill bara med detta inlägg tydligt tala om att jag INTE är den Per Norberg i Uppsala som skrivit in till Plus i Svt (12 november, spola fram till 15:30) och klagat över att det är så lite fisk i Keldas soppor. Trodde först att det var ett skämt när jag fick frågan om det var jag som skrivit in, men när jag fick frågan igen av en helt annan oberoende person så förstod jag att det var sant. Känns inte riktigt som min stil direkt, inget jag skulle lägga kraft eller tid på. Däremot har jag självklart lagt lite av den lilla energi jag nu besitter till att kolla upp möjliga misstänkta, missnöjda mat-människor. Enligt Eniro finns det 5 personer (ej mig själv, tillfälligt skriven i Örebro) som heter Per Norberg och bor i Uppsala. Efter att ha jämfört det med Birthday.se så fick jag ner det till 3 möjliga marodörer som kan ha dragit mitt vackra namn och rykte i smutsen. En är 50 år gammal, den andra 59, och den tredje 68. Känns som jag lyckats få fram en ganska tydlig och trolig gärningsmannaprofil här; Ensam (förtids)pensionär med alltför mycket tid att lägga på saker som detta. Långt ifrån den unga person med fullspäckat schema jag själv är. Men jag vet ju nu då vad jag har att vänta mig i framtiden. Härligt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra försök där Per, men du avslöjade dig ändå rätt bra...Klart att det är du! INGEN skulle ju misstänka dig eftersom du inte befinner dig i Uppsala just nu...så klart du tog chansen! Du tog dig ju tid att fixa detta inlägg o kolla upp allt...tar ju längre tid än att skriva till PLUS :)

Per sa...

Det skulle man ju kunna tro. Jag förstår dock inte riktigt vad jag skulle vinna på att klaga på sopporna. Befinner ju mig som sagt i England, och här har jag min mat serverad. Per Norberg i Uppsala, ca 60 år, däremot har troligtvis hela kylen full med Keldas soppor, eftersom han är skild sedan ungefär 20-25 år tillbaka, och inte vet hur man lagar mat eller bara inte orkar. En mycket bitter gammal man skulle jag säga.

Anonym sa...

Ja, du har ju ditt alibi där. Tänk bara på att jag kanske vet att denna Per Norberg är lyckligt gift sen 40 år tillbaks och att hans fru gör den bästa maten han vet (jag såg dem välja varor på Ica häromdan). Sluta vara en bitter ung man och erkänn nu! ;)

Anonym sa...

sweet med mixpoden! skrämde livet ur mig dock ;)